Zeleninový ramen

Suroviny:

  • 3 ks mrkvy
  • 2 ks stopkového zeleru
  • 3 ks cibule 
  • 3 strúčiky cesnaku 
  • 5 cm zázvoru
  • 1 ks kalerábu
  • 15 cm póru 
  • paradajka

 

Postup:

Základom silného zeleninového vývaru je postupné, dokonalé opečenie všetkej zeleniny. Tá sa potom vloží do studenej vody spolu s korením. Vývar varíme pomaly na malom ohni cca jednu hodinu. Nakoniec precedíme. Dochutíme rybou a sójovou omáčkou, sušeným cesnakom a cibuľou. Do hlbokej misky daj uvarené ryžové rezance, mrkvu, cuketu a na plátky opečený zeler (na malom množstve tuku opekaj z každej strany), alebo hocijakú zeleninu ktorú máš rád.

 

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: