Vegánske bolonské špagety

Vegánske bolonské špagety

30 minút
12.04.2023
boloňské špagety

Postup

  1. Ako prvé si pripravíme rezančeky a to tak, že do horúcej vody namočíme vegánske rezančeky a necháme 10 min oddýchnuť. Potom zlejeme prebytočnú vodu.
  2. Na vyššej panvičke rozohrejte olivový olej. Pridajte mrkvu, cibuľu a cuketu, papriku nakrájané na drobné kocky a nechajte pomaly zosklovatieť.
  3. Zalejte paradajkovým pyré a vývarom. Pridajte šošovku, bazalku, sušený cesnak a nakoniec aj rezančeky.
  4. N miernom plameni povarte do zmäknutia šošovky a zhustnutia omáčky (asi 30–45 minút).
  5. Podľa potreby dochuťte soľou a korením. Podávajte so špagetami.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: