Veganská slanina

Veganská slanina

1 hodina
07.02.2023
Veganska slanin a

Postup

  1. Kúsky vegán rezancov zmiešajte s údenou soľou a údenou paprikou a zalejte vriacou vodou. Dobre premiešajte. Uistite sa, že všetky kusy vegán rezancov boli pokryté tekutinou. Nechajte 2 minúty odležať. Raz za čas premiešajte.
  2. Sceďte vegan proteín rezančeky.
  3. Veganské rezančeky smažte na kokosovom tuku pri stredne vysokej teplote. Uistite sa, že rezančeky často prevracáte. Takto pokračujte, kým kúsky nie sú zlaté a chrumkavé a väčšina tekutiny sa neodparí.
  4. Pokiaľ chcete, aby bol výrobok červenší, môžete približne 1/10 vody nahradiť šťavou z červenej repy.

Návrh na podávanie:

 Slúži ako topping takmer ku všetkému. Dodáva príjemnú slanú a korenenú chuť, navyše je chrumkavý!

Odporúčané skladovanie:

Slanina, ktorá nebola vyprážaná, môže byť uložená v chladničke v uzavretej nádobe po mnoho dní. – Po usmažení pri skladovaní rýchlo zmäkne !

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: