Suroviny:
- 4 šampiňóny
- 250 g mleté morčacie mäso
- 80 g slaniny
- 1 cibuľa
- 4 plátky syru
- himalájska soľ, korenie
- 1 lyžička horčice
- 2 lyžičky coconut aminos
- sušené bylinky
- 1 lyžička sušeného cesnaku
- cca lyžička rozpusteného ghí
Postup:
Na panvici opražíme na jemno nakrájanú cibuľu so slaninou. V misie zmiešame mäso, horčicu, coconut aminos, cesnak, soľ a korenie. My sme pridali ešte 3/4 lyžičky sušeného rozmarínu. Do zmesi potom primiešame cibuľku so slaninou. Klobúčiky šampiňónov potrieme z oboch strán ghíčkom, položíme na plech a naplníme mäsovou zmesou. Pečieme v rúre na 180 stupňov cca 15 minút, potom na každý klobúčik položíme plátok syra a pečieme ďalších 10 minút.