Marinované vegánske proteín rezančeky

Marinované vegánske proteín rezančeky

1 hodina
07.02.2023
marinovane maso
 

Postup

  1. V miske zmiešajte vodu, olej, korenie a jablkový ocot. Pridajte Vegánske proteín rezančeky a dobre premiešajte. Prikryte a nechajte 15 minút odležať. Občas premiešajte.
  2. Tip: - môžete tiež všetko zmiešať v sáčku a potom vákuovo zabaliť pre dlhšiu trvanlivosť v chladničke.
  3. Asi po 15 minútach sú rezančeky pripravené na jedenie. Po upečení však budú pevnejšie a chrumkavé.
  4. Marinované rezančeky krátko opečte pri vysokej teplote. Počas opekania zhodnoťte, či nie je potrebné pridať viac tuku – použite olej alebo kokosový olej.
  5. Keď sú rezančeky zlaté a chrumkavé, sú pripravené na podávanie.

Široká škála použitia: 

Opečené a okorenené rezančeky môžete použiť do šalátu, ako prílohu na pizzu, ako náplň do pity, do kebabu, do polievky, ako snack - čo vás napadne! Ak chcete, aby bol výrobok farebnejší, môžete časť vody nahradiť šťavou z červenej repy alebo niečím podobným.

Odporúčané skladovanie:

Uchovávajte vo vákuovom sáčku alebo uzavretej nádobe v chladničke po dobu 1-2 týždňov. Marinovaný produkt je vhodný aj na zmrazenie.

 

Tipy na rôzne variácie korenia: 

TEPLÁ:

FAREBNÁ:

  • 0,5 polievkové lyžice korenia Garam Masala
  • 0,5 polievkové lyžice pažítky alebo petržlenu nasekaného alebo sušeného

EXOTICKÁ:

  • 0,5 polievkové lyžice korenia Ras el Hanout
  • 0,5 polievkové lyžice pomarančového džúsu 

OSTRÁ KORENENÁ:

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: