USUI Konjac, konjakové fettuccine v nálevu, 270 g

Kód: 64569
Novinka Tip VEGAN Bez lepku
Značka: Usui
€2,35
Skladom (>5 ks)

Konjakové fettuccine sú skvelou voľbou pre všetkých milovníkov cestovín, ktorí dbajú na zdravý životný štýl alebo chcú schudnúť. Sú nízkokalorické, vegán a bez lepku , čo z nich robí ideálnu alternatívu k tradičným cestovinám naozaj pre každého.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

USUI Konjac, konjakový fettuccine v náleve, 270 g

Konjakové fettuccine USUI sú vyrobené z prírodných surovín, konkrétne z rastliny konjak, ktorá sa žne v civilizácii nedotknutých horách juhovýchodnej Ázie a je bohatá na vlákninu glukomanánu. Táto vláknina podporuje trávenie a prispieva k pocitu sýtosti, čo tiež pomáha pri znižovaní hmotnosti.

Vďaka nízkemu obsahu sacharidov sa skvele hodí pre všetky druhy redukčných diét a vy si ich tak môžete dopriať úplne bez výčitiek.

Zloženie

Voda 95,7 %, sušená hľuza z konjaku 4 %, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.  


Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 25 kJ / 5 kcal
Tuky 0 g
Sacharidy 0 g
Vláknina 2,7 g
Bielkoviny 0 g
Soľ 0 g

Upozornenie

Konzumáciu konjakových cestovín neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomanánu, ktorá je bežne ľudskému organizmu veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Pokiaľ si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, vždy konzultujte ich užívanie so svojím lekárom.

Skladovanie

Uchovávajte pri teplote 5 - 25 °C. Po otvorení skladujte v čistej vode v chladničke a spotrebujte do 2 dní. Nezmrazujte.

Balenie

270 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: