Swanson L-Glutamine Powder (Glutamin prášok), 340 g

Kód: 6562
Tip
Značka: Swanson
€24,40
Produkt bol vyradený

Glutamín je najhojnejšia aminokyselina v kostných a svalových tkanivách, kde pracuje na podpore sily a vytrvalosti, ale to nie je všetko. Glutamín má jedinečnú molekulárnu štruktúru, ktorá mu umožňuje prechádzať hematoencefalickou bariérou a vyživovať mozgové tkanivo. Akonáhle je v mozgu, premieňa sa na kyselinu glutamovú, čo je základný materiál pre kľúčové neurotransmitéry potrebné pre zdravé fungovanie duševného a nervového systému.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Swanson AjiPure L-Glutamine Powder, 340 g

Glutamín je najhojnejšia aminokyselina v kostných svalových tkanivách, kde pracuje na podpore sily a vytrvalosti, ale to nie je všetko. Glutamín má jedinečnú molekulárnu štruktúru, ktorá mu umožňuje prechádzať hematoencefalickou bariérou a vyživovať mozgové tkanivo. Akonáhle je v mozgu, premieňa sa na kyselinu glutamovú, čo je základný materiál pre kľúčové neurotransmitéry potrebné pre zdravé fungovanie duševného a nervového systému.
 

veľkosť dávky: 1 odmerka

množstvo
v 1 dávke
% RHP *
 
AjiPure® L-glutamínový prášok
5 g ***
*% Dennej referenčnej hodnoty príjmu
*** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená
Dávkovanie: Ako doplnok stravy zmiešajte jednu odmerku (5 gramov) do šťavy alebo vody raz denne.
 
Upozornenie: Nie je určené na použitie deťmi alebo tehotnými či dojčiacimi ženami. Ak máte poruchu obličiek alebo pečene, poraďte sa s lekárom pred použitím.
Zloženie: 100% L-Glutamín získaný pomocou fermentácie.
 
Balenie: 340 g
 

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky stravy
Krajina pôvodu: USA
Obsah: 340 g
Obsah balení: 340 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: