STEVIKOM - Kombucha zázvorová s medovkou BIO, 500ml *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 23435
Imunita
Značka: STEVIKOM
€2,10
Skladom (>5 ks)

Zázvorová kombucha s meduňkou sa vyrába z čajovej huby kombucha. Nápoj chutí podobne ako jablčný mušt. Osvieži predovšetkým v horúcich letných dňoch. V biokvalite.

Upozornenie

Tento produkt odosielame iba od pondelka do stredy. Objednávky vytvorené medzi stredou popoludní a nedeľou budú odoslané až nasledujúci pondelok. Tiež je možné použiť iba platbu predom (kartou, bankovým prevodom). Jedná sa o ochranu pred možným poškodením tovaru kvôli dlhému vystavovaniu vysokým teplotám počas prepravy.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

STEVIKOM - Kombucha zázvorová s medovkou BIO

Kombucha sa hovorí hube pochádzajúce z východnej Ázie. Nejedná sa o bežnú hubu, ako ju poznáme, ale o symbiotický útvar tvorený niekoľkými druhmi kvasiniek a baktérií. Má tvar plochého gumovitého svetlošedého alebo hnedého lievancu. V Japonsku bola Kombucha známa už 400 rokov po Kristovi. V starej Číne sa ctila čajová huba ako božský dar. V priebehu storočí putoval prírodný osviežujúci nápoj z kombuchy cez Japonsko a Rusko až do Európy.

Zloženie

Voda, výluh zo zeleného čaju*, zázvoru* a medovky*, trstinový cukor*, Aloe Vera*, kultúry kombuchy (kvasinky a baktérie mliečneho kvasenia), prírodná aróma.

* Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Skladovanie

Skladujte pri teplote do 24 °C. Po otvorení spotrebujte do 10tich dní.

Balenie

500 ml

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 77 kJ / 19 kcal
tuky: 0,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g
sacharidy: 4,6 g
z toho cukry: 4,6 g
bielkoviny: 0,0 g
soľ: 0,0 g

Zebra BIO EÚ BIO  CZ-BIO-001

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: