V období veľkonočných sviatkov od 18. 4. do 21. 4. nebude k dispozícii zákaznícka podpora. Ďakujeme za pochopenie a prajeme krásne sviatky!

Sonnentor Všechno nejmilejší – směs květů a koření, BIO, 40 g *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 65394
Novinka BIO VEGAN
Značka: Sonnentor
€4,75
Skladom (>5 ks)

Táto zaujímavá zmes korenia skvele harmonizuje so sladkým aj so slanými pokrmami. Možnosti nepoznajú hraníc. Ružové korenie jej dáva ten správny šmak, jahody s vanilkou sa postarajú o sladkú arómu a maliny k tomu dodávajú zaujímavý „kyselkavý“ nádych. Syr, biele mäso a čokoláda s touto zmesou sú vynikajúcou delikatesou.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sonnentor Všetko najmilšie – zmes kvetov a korenia, BIO, 40 g

Táto zaujímavá zmes korenia skvele harmonizuje so sladkým aj so slanými pokrmami. Možnosti nepoznajú hraníc. Ružové korenie jej dáva ten správny šmak, jahody s vanilkou sa postarajú o sladkú arómu a maliny k tomu dodávajú zaujímavý „kyselkavý“ nádych. Syr, biele mäso a čokoláda s touto zmesou sú vynikajúcou delikatesou.

Využitie

Nátierky, jedlá z jedného hrnca, pečenie, dezerty, čerstvý syr, hydina, kakao, syr, morské plody, müsli, hovädzie mäso, jablká, banány, bobuľové ovocie, hrušky, kaša, koktaily, jedlá z obilnín, sušienky, torta čné koktaily, smoothie, štrúdľa, tofu / seitan, tropické ovocie, vafle

Zloženie

Korenie ružový bio, jahody kúsky bio, ruža okvetia bio (21%), malina kúsky bio, koriander bio, nevädza kvet bio (2%), vanilka mletá bio

Môže obsahovať stopy týchto alergénov: lepok

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

40 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145007383
Veľkosť balenia: 40 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: