Sonnentor Vanilkový cukr mletý, BIO, 50 g *SK-BIO-002 certifikát
Kód: 65118
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!

Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.

Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.

Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.
Súvisiaci tovar

BrainMax Pure Pesto Genovese, bazalkové pesto, BIO Pesto z bazalky s extra panenským olivovým olejom a píniovými orieškami / *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálne nedostupné
od €4,75

BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Paradajková omáčka s bazalkou, extra panenským olivovým olejom a olivami / *CZ-BIO-001 certifikát
Momentálne nedostupné
€4,75

BrainMax Pure Špagety, semolinové, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát / Expirace 07/07/2023
Skladom
(>5 ks)
€2,35

Novinka
BrainMax Pure Cestoviny z čiernej kráľovskej quinoy, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladom
(>5 ks)
€4,35
Podrobný popis
Sonnentor Vanilkový cukor mletý, BIO, 50 g
Už Aztékovia dochucovali svoju čokoládu vanilkou, ktorá je vďaka jemne sladkastej chuti skutočným pôžitkom. Tento vanilkový cukor zjemnený pravou aromatickou vanilkou je všestranne použiteľný do krémov, pudingov, keksov, koláčov, čokolády i zmrzliny . Výborné vanilkové rožteky a voňavé pečivo si už bez neho nevieme predstaviť.
Využitie
Pečenie, dezerty, müsli, jablká, banány, bobuľové ovocie, hrušky, kaše, sušienky, torta, marmeláda, mliečna ryža, ovsená kaša, puding, čokoláda, štrúdľa, vafle
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1 682 kJ / 396 kcal |
Tuky | 0,16 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,04 g |
Sacharidy | 97,8 g |
- z toho cukry | 97,77 g |
Bielkoviny | 0,2 g |
Soľ | 0 g |
Zloženie
Repný cukor bio (95%), vanilka mletá bio (5%)
Skladovanie
Skladovať v suchu a chlade.
Veľkosť balenia
50 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky, dochucovadlá, korenie |
---|---|
Veľkosť balenia: | 50 g |
Položka bola vypredaná… |

Množstevná zľava
Trávenie
BrainMax Pure Zázvor BIO prášok, 100 g *CZ-BIO-001 certifikát
Skladom
(>5 ks)
€2,75
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár