V období veľkonočných sviatkov od 18. 4. do 21. 4. nebude k dispozícii zákaznícka podpora. Ďakujeme za pochopenie a prajeme krásne sviatky!

Sonnentor Harissa, BIO, 70 g *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 65775
Novinka BIO VEGAN
Značka: Sonnentor
€3,95
Skladom (4 ks)

Máte radi ostré? Potom vás naša Harissa určite nesklame! Africká a arabská kuchyňa sa bez štipľavej papriky, chilli a cesnaku nezaobídu. Zmes dobre rozmiešajte v troche oleja a použite ako pastu na prípravu omáčok, duseného mäsa, zeleniny a pod . Zapálení gurmáni si dokonca mažú pastu z tohto korenia na chlieb.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sonnentor Harissa, BIO, 70 g

Máte radi ostré? Potom vás naša Harissa určite nesklame! Africká a arabská kuchyňa sa bez štipľavej papriky, chilli a cesnaku nezaobídu. Zmes dobre rozmiešajte v troche oleja a použite ako pastu na prípravu omáčok, duseného mäsa, zeleniny a pod . Zapálení gurmáni si dokonca mažú pastu z tohto korenia na chlieb.

Využitie

Nátierky, jedlá z jedného hrnca, dusené mäso, hydina, grilovanie, zelenina, strukoviny, zemiaky, syr, jedlá z obilnín, tofu/seitan, vegetariánske jedlá

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1 352 kJ / 326 kcal
Tuky 13,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g
Sacharidy 22 g
- z toho cukry 10,1 g
Bielkoviny 13,6 g
Soľ 4,8 g

Zloženie

Paprika sladká bio (mletá), cesnak bio, koriander bio, paprika ostrá bio (mletá), černuška bio, koriander vňať bio, chilli bio (mleté) (5%), morská soľ konv. (5%), rímska rasca bio

Môže obsahovať stopy týchto alergénov: lepok

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

70 g

Dodatočné parametre

Kategória: Omáčky, dochucovadlá, korenie
EAN: 9004145012189
Veľkosť balenia: 70 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: