Sonnentor - Chai kořeněný, porcovaný čaj, BIO, 18 ks *SK-BIO-002 certifikát

Kód: 65427
Novinka BIO
Značka: Sonnentor
€3,95
Skladom (3 ks)

Recepty na chai čaje sú v Indii často dobre stráženým rodinným tajomstvom. Popíjanie tejto korenenej zmesi predstavuje rituál v zmysle - vychutnať a užiť si pokoj. Veselá ilustrácia etikety je pozvaním, aby ste si vychutnali každý okamih, relaxovali a oddýchli si . Môžete dochutiť mliekom (aj jeho rastlinnou alternatívou), medom, cukrom alebo iným sladidlom. Skvele sa hodí na popoludňajšiu desiatu alebo ako digestív, k čokoládovým a nugátovým dezertom.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sonnentor - Chai korenený, porciovaný čaj, BIO, 18 ks

Recepty na chai čaje sú v Indii často dobre stráženým rodinným tajomstvom. Popíjanie tejto korenenej zmesi predstavuje rituál v zmysle - vychutnať a užiť si pokoj. Veselá ilustrácia etikety je pozvaním, aby ste si vychutnali každý okamih, relaxovali a oddýchli si . Môžete dochutiť mliekom (aj jeho rastlinnou alternatívou), medom, cukrom alebo iným sladidlom. Skvele sa hodí na popoludňajšiu desiatu alebo ako digestív, k čokoládovým a nugátovým dezertom.

Príprava

Čajový sáčok na šálku (cca 250 ml) prelejte vriacou vodou a nechajte 5-10 min. lúhovať. Môžete dochutiť mliekom (aj jeho rastlinnou alternatívou), medom, cukrom alebo iným sladidlom.

Zloženie

z ázvor kúsky BIO (26%), s korica Cassia BIO (18%), fenikel BIO, rooibos BIO, h rebíček BIO, k akaové šupky BIO, kardamóm BIO (9%), b adyán BIO (7%), c hrpa kvet BIO

Skladovanie

Skladovať v suchu a chlade.

Veľkosť balenia

18 nálevových vrecúšok po 1,8 g

Dodatočné parametre

Kategória: Bylinné zmesi
EAN: 9004145023390
Typ čaju: Bylinný
Veľkosť balenia: 18 ks

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: