Suroviny:
Cesto:
- 60 g rozmixovaných vločiek
- 30 g rozmixovaných mandlí
- 30 g rozmixovaných kešu
- 30 g proteín vanilka
- 30 g roztopeného kokosového oleja
- 40 g maslo Cashula
Náplň:
- 30 g cream cheese
- 30 g maslo Cashula
- 22 ks celozrnných piškót
- strúhaný kokos
Postup:
Ingrediencie na cesto zmiešame a vypracujeme do jednotnej hmoty. Odložíme na pár minút do chladničky. Plnku si pripravíme zmiešaním cream cheese s maslom. Prenesieme ju do mikrotenového vrecka (alebo vrecka na plnenie) a odstrihneme špičku. Formičku na včelie úle pred každým plnením vysypeme kokosom. Naplníme cestom, uprostred urobíme dierku a naplníme plnkou. Naspodku pritlačíme piškótu a formičku otvoríme. Takto postupujeme kým neminieme všetku zmes. Mne vyšlo 22 ks včelích úľov. Pripravené ich odložíme stuhnúť do chladničky.