Suroviny:
Cesto:
- 200 g špaldovej múky
- 40 g medu
- 70 ml ovseného mlieka
- 2 žĺtky
- 3 lyžice tmavého kakaa
- 60 g tekutého kokosového oleja
- 70 g kypriaceho prášku
Náplň:
- 500 g odtučneného tvarohu
- 2 bielky a jedno celé vajce
- 4 lyžice xylitholu
- 1/2 vrecúška BIO vanilkového pudingu
- lyofilizované maliny
Postup:
Zmiešame všetky suroviny na cesto a rukou miesime, kým nám nevznikne nelepivé cesto, ktoré si rozdelíme na 2 diely. Vložíme do igelitového vrecka minimálne na hodinu do chladničky, alebo na cca 20 min do mrazničky. 1/2 stuhnutého cesta nastrúhame na hrubom strúhadle do menšieho pekáča vystlaného papierom na pečenie. Posypeme lyofilizovanými malinami. V menšej miske zmiešame všetky suroviny na tvarohovú náplň a poriadne premiešame. Nalejeme na už pripravené cesto. Zvyšnú 1/2 cesta znovu nastrúhame na hrubom strúhadle a posypeme vrch buchty. Pečieme na 190 ° cca 25 min.