Suroviny:
Cesto:
- 2 odmerky čokoládového proteínu
- 1 hrnček kokosovej múky
- 2 lyžice arašidového masla
- 2 lyžice mlieka
Karamel:
- 100 g datlí
- štipka soli
- 2 lyžice arašidového masla
Na vrch:
- arašidy
- tabuľka horkej čokolády
Postup:
Všetky ingrediencie na cesto zmiešajte, prepracujte a natlačte na dno pekáča. Cesto dajte do chladničky, kým sa pripraví karamel. Datle zalejte horúcou vodou a nechajte 15 minút odležať. Potom zlejte vodu a preložte datle spolu so soľou a arašidovým krémom do mixéra. Všetko rozmixujte do hladka a naneste na cesto. Karamelovú vrstvu posypte arašidmi a zalejte roztopenou čokoládou. Rezy nechajte poriadne zatuhnúť v chladničke a potom nakrájajte na kocky.