Suroviny:
Korpus:
- 50 g lieskových orechov
- 80 g ovsených vločiek
- 30 g zero toppingu
- 70 g orechového masla - Buenella
- 40 ml vody
Krém:
- 250 g polotučného tvarohu
- 20 g pudingoveho prášku
- 1 vajce
- lyžička múky
- 20 g proteínu - vanilka, lieskový oriešok, podľa vašej chuti
- 25 g erythritolu
- 50 g orechového masla - Buenella
Poleva:
- 60 g kvalitnej čokolády
- trocha mlieka
Postup:
Pripravíme si formu v priemere 18 cm. Nasekáme alebo rozmixujeme orechy, potom aj vločky na ovsenú múku. Zmiešame všetko dohromady a vtlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie. Dáme piecť na 180 stupňov na 10 minút. Necháme vychladnúť a medzitým si pripravíme krém. Zmiešame všetky suroviny na krém a nalejeme na korpus. Trochu pobucháme formou a zbavíme sa tak vzduchových bublín. Pečieme na 155 stupňov cca 35 minút. Necháme odležať najlepšie cez noc v chladničke. Ráno môžeme zdobiť. Čokoládu s mliekom rozpustíme vo vodnom kúpeli, nalejeme na cheesecake a ozdobíme. Použila som nasekané lieskové orechy, ale môžeme zdobiť napríklad aj pekanovými.