Suroviny:
Cesto:
- 50 g vanilkového proteínu
- 2 lyžice mandľovej múky
- 2 lyžice kešu krému s jahodami
- 1 lyžica kokosového sirupu
- 1 lyžica kokosového oleja
Na obalenie
- 1/3 horkej a 1/3 bielej tabuľky čokolády
- 2 lyžičky kokosového oleja
- Lyofilizované jahody
Postup:
V mise zmiešajte všetky ingrediencie na cesto. Pokiaľ by bolo príliš suché, pridajte trošku vody. Malo by mať ľahko lepivú konzistenciu. Po premiešaní dajte cesto na 20 min do chladničky. Medzitým si rozkúrte zvlášť obe čokolády vo vodnom kúpeli spolu s trochou kokosového oleja. Po vytiahnutí cesta z chladničky tvarujte guličky, vykúpte ich v bielom či hnedom čokoládovom kúpeli a posypte nadrobenými lyofilizovanými jahodami.