Suroviny:
Cesto:
- 150 g hladkej špaldovej múky
- 50 g ovsených vločiek
- 50 g erythritolu
- 60 g kokosového oleja
- 1 žĺtok
- 3 lyžice vody
Krém
- 150 g hrudkovitého tvarohu
- 100 g jemného tvarohu
- 60 g kokosu strúhaného
- 1 vajce
- 30 g erythritolu
- zavárané broskyne
Postup:
Všetky ingrediencie na cesto zmiešame. Formu s priemerom 20 cm vystelieme papierom na pečenie. Približne 2/3 vzniknutej zmesi rovnomerne utlačíme na dno formy. Plnku pripravíme zmiešaním tvarohov, kokosu, sladidla a žĺtka. Nakoniec primiešame vyšľahaný vaječný bielok. Kokosovú plnku nanesieme na pripravené cesto. Na plnku uložíme zavarené broskyne, rozkrojené na tenšie kúsky. Na vrch rozdrobíme zvyšok cesta. Pečieme pri teplote 170 stupňov 35 minút.