Suroviny:
Cesto:
- 30 g vanilkového proteínu
- 70g kokosovej múky
- 30 g strúhaného kokosu
- 30 g ovsených vločiek
- 100 g sušených datlí
- 50 g maslo almond coconut
- 2 lyžice vody z datlí
- 1 lyžica kokosového oleja
Poleva:
- 50 g maslo coconut almond
- 50 g bielej čokolády
Postup:
Datle zalejeme vriacou vodou a necháme odstáť aspoň pol hodiny. Potom ich rozmixujeme spolu s 3 lyžicami vody, v ktorej boli. Pridáme zostávajúce ingrediencie a všetko spolu premixujeme. Prípadne môžeme ešte rukami hmotu vypracovať. Zmes rovnomerne roztlačíme do formy na biskupský chlebíček (prípadne ľubovoľné formy) vystlané papierom na pečenie. Do misky nalámeme čokoládu a pridáme maslo. Rozpustíme v mikrovlnke najskôr na 20 sek., premiešame a ak je treba zahrejeme na pár sekúnd znova. Polevu nalejeme na základ a odložíme stuhnúť do chladničky.