Jablková štrúdľa

Jablková štrúdľa


Postup

  1. V mise zmiešajte podľa chuti cukor kryštál, vanilkový cukor a škoricu.
  2. Jablká aj so šupkou nastrúhajte na tenké plátky.
  3. Suroviny uvedené na cesto spoločne zmiešajte a rozdeľte na 4 časti.
  4. Cesto rozvaľkajte na tenký plát.
  5. Ako prvé naň rozložte jablká a posypte pripraveným škoricovým cukrom.
  6. Pridajte nasekané orechy, hrozienka a celé zaviňte.
  7. Keď máte štrúdľu zavinutú, vrch potrite rozmiešaným vajcom a posypte škoricovým cukrom.
  8. Pečte v predhriatej rúre na 170 °C po dobu cca 1 hodiny.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: