Suroviny:
- 1 hrnček mandľovej múky
- 1 vajce
- 3/4 hrnčeku mlieka
- 1 lyžica ghí
- 2 lyžice erythritolu
- 2 lyžice kokosového cukru
- 2 lyžice kakaa
- 1/2 tabuľky horkej čokolády
- 1 lyžička prášku do pečiva
- 3 lyžice kešu masla
Postup:
V mise zmiešajte múku, vajcia, erythritol, kokosový cukor, kakao, povolené ghí, jednu lyžicu kešu masla, prášok do pečiva a mlieko izbovej teploty. Cesto poriadne premiešajte a pridajte doň nasekanú čokoládu. Hotové cesto vylejte do menšieho pekáča vystlaného papierom na pečenie. Pred pečením na brownies urobte 9 bobkov kešu masla (cca 2 lyžice), ktoré špajľou rozmažte, aby vznikla taká mozaika. Pečte na 170 stupňov 20-25 minút. Brownies by malo mať po upečení extra vláčnu a zároveň ľahko mokrú konzistenciu.