Sens - Křupaví pražení cvrčci ve zkumavce, wasabi, 20 g *SK-BIO-003 certifikát
Kód: 60015



Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Sens - Chrumkavé praženie cvrčky v skúmavke, wasabi, 20 g
Praženie cvrčky sú fantasticky chrumkavé. Oproti chipsom nie sú vyprážaní a sú plní proteínu a ďalších minerálov. Cvrčky možno vydesia, pobavia, ale hlavne zachutnajú . Zábavný darček pre priateľov, deti alebo napríklad šéfa. Skvelé prekvapenie pre muža, ktorý už má všetko. Správna výzva pre dobrodružnú superženu.
Cvrčky sa chovajú na cvrčkej farme v kontrolovanom prostredí. Majú dostatok voľného priestoru, pretože sú zvyknutí žiť v hustých populáciách aj vo voľnej prírode. V kŕmení sa nepoužívajú žiadne antibiotiká. Pred každým zberom sa cvrčky ochladia, čím sa uložia na zimný spánok, podobne ako hmyz, ktorý je v zime v prírode vystavený chladnému počasiu. Cvrččí chov považujeme za moderné a udržateľné farmárčenie budúcnosti!.
Čo je to cvrččí proteín?
Najviac výživný a zároveň najviac udržateľný zdroj bielkovín. Všetci ho doteraz prehliadali. Ty už ale nemusíš. Prečítaj si, prečo je cvrččí proteín napríklad pre Organizáciu Spojených národov bielkovinou budúcnosti.
Zloženie
Cvrčky (acheta domesticus) (87 %), bio slnečnicový olej lisovaný za studena, soľ, dextróza, maltodextrín, chrenový prášok wasabi, kvasnicový extrakt, cibuľa, pór, horčica , cukor, prírodná aróma.
Výživové údaje
Výživové údaje | 100 g |
Energetická hodnota | 1601 kJ /383 kcal |
Tuky | 23 g |
-z toho nasýtené mastné kyseliny | 7 g |
Sacharidy | 8 g |
-z toho cukry | 2 g |
Vláknina | 8 g |
Bielkoviny | 59 g |
Soľ | 2,1 g |
Upozornenie
Konzumácia cvrčkov môže ľuďom alergickým na mäkkýše , kôrovce či roztoče vyvolať alergickú reakciu. Môže obsahovať stopy ďalších orechov , sezamu , sóje a horčica. Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení ihneď skonzumujte. SK-BIO-003
Balenie
20 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Sladké a slané snacky |
---|---|
EAN: | 4260624011806 |
Obsah balenia: | 20 g |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.