Sens Cvrččí jerky, příchuť teriyaki, 25 g

Kód: 99996.150
€2,70
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Vynikajúce „jerky“ vyzerajú a chutia ako skutočné sušené mäso. Vyrobené unikátnou technológiou z novátorského cvrčkého proteínu a rastlinných bielkovín. Nutrične nabité, výnimočná chuť.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sens Cvrčšie jarky, príchuť teriyaki, 25 g

Vynikajúce „jerky“ vyzerajú a chutia ako skutočné sušené mäso. Vyrobené unikátnou technológiou z novátorského cvrčkého proteínu a rastlinných bielkovín. Nutrične nabité, výnimočná chuť.

Sušené mäso inšpirované Japonskom! Vychutnajte si kombináciu sladkej chuti s umami chutí zo sójovej omáčky. Navrch sú cvrčké jarky posypané sezamovými semienkami.

Zloženie

Sens jerky 50 % ( cvrččí proteín (Acheta Domesticus) (45 %), sójový proteínový izolát, pšeničný lepok), sójová omáčka (voda, soľ, sójový hydrolyzát, cukor, ocot), paradajkový pretlak, extrakt z červeného lekvár, zemiakový škrob, zvlhčovadlo: glycerol, olej repkový, sezamové semienko, kvasničný extrakt, ryžová múka, prírodná aróma, zmes korenia, soľ.

Alergény: Nie je vhodné pre spotrebiteľov s alergiou na sóju, sezam a lepok . Konzumácia cvrčkov môže ľuďom alergickým na mäkkýše , kôrovce či roztoče spôsobiť alergickú reakciu.

Výživové údaje 100 g
Energetická hodnota 1514 kJ / 362 kcal
Tuky 12 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy 23 g
- z toho cukry 5 g
Vláknina 2 g
Bielkovina 40 g
Soľ 5,7 g

Upozornenie

Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Po otvorení skonzumujte do 24 hodín.

Obsah

25 g

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny
Veľkosť balenia: 25 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: