Sens Cvrččí jerky, příchuť BBQ, 25 g

Kód: 99996.151
€2,70
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Vynikajúce „jerky“ vyzerajú a chutia ako skutočné sušené mäso. Vyrobené unikátnou technológiou z novátorského cvrčkého proteínu a rastlinných bielkovín. Nutrične nabité, výnimočná chuť.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Sens Cvrčšie jarky, príchuť BBQ, 25 g

Vynikajúce „jerky“ vyzerajú a chutia ako skutočné sušené mäso. Vyrobené unikátnou technológiou z novátorského cvrčkého proteínu a rastlinných bielkovín. Nutrične nabité, výnimočná chuť.

Jerky boli naložené do klasickej americkej Barbecue omáčky. Šťavnaté paradajky s prírodným octom a žiadny cukor, ale sladkosť zo sušených sliviek!

Zloženie

Sens jerky 61% ( cvrččí proteín (Acheta Domesticus) (45%), sójový proteínový izolát, pšeničný lepok), ocot kvasný liehový, zvlhčovadlo: glycerol, cibuľa sušená, repkový olej, slivky sušené (švestky sušené (švestky sušené) , slnečnicový olej), prírodná aróma, paradajkový prášok sušený, cukor, morská soľ, ryžová múka, extrakt z droždia, zmes korenia.

Alergény: Nie je vhodné pre spotrebiteľov s alergiou na sóju, sezam a lepok . Konzumácia cvrčkov môže ľuďom alergickým na mäkkýše , kôrovce či roztoče spôsobiť alergickú reakciu.

Výživové údaje 100 g
Energetická hodnota 1493 kJ / 357 kcal
Tuky 5,6 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3 g
Sacharidy 28 g
- z toho cukry 5 g
Vláknina 2 g
Bielkovina 53 g
Soľ 5,8 g

Upozornenie

Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Po otvorení skonzumujte do 24 hodín.

Obsah

25 g

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny
Veľkosť balenia: 25 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: