Suroviny:
- biele tofu 1 ks
- 3 lyžice kečupu
- 1,5 lyžice javorového sirupu
- 1,5 lyžice sušeného cesnaku
- 1,2 lyžice sušenej cibule
- sriracha omáčka
- 1,5 lyžice sójovej omáčky
- jarná cibuľka
- 2 ks cibule
- škrob na obalenie
- ghee maslo
- ryže basmati
Postup:
Osušené tofu nakrájajte na 12 dielov, obal v zemiakovom škrobe a smažte na panvici v dostatočnom množstve prepusteného masla – ghee. V ďalšej panvici si pripravíš omáčku - javorový sirup, sójovú omáčka, kečup, sušenú cibuľu a cesnak priveď do varu, nechaj mierne zhustnúť, pridajte už pripravené tofu. Poriadne premiešajte. Podávajte s basmati ryžou, praženou aj čerstvou jarnou cibuľkou.