Rýchla vegán sviečková

Suroviny:

K servírovaniu

  • 1 balení vegan údeného
  • Knedľa
  • Brusnice
  • Rastlinná šľahačka

Postup:

Najskôr si nadrobno nakrájame cibuľu. Do väčšieho hrnca dáme rozohriať olej, pridáme cibuľu a restujeme na miernom ohni cca 5 minút. Zatiaľ si očistíme a nastrúhame zeler, mrkvu a petržlen. Všetko pridáme k orestovanej cibuli. Zmes restujeme niekoľko minút, kým sa mierne nezredukuje. Následne pridáme kokosový cukor, mleté ​​a celé čierne korenie, mletú papriku, bobkový list a kurkumu. Všetko zalejeme zeleninovým vývarom a varíme do mäkka. Po dovarení zmes rozmixujeme, pridáme lyžicu vegánskeho masla, smotanu alebo mlieko, ochutíme citrónovou šťavou, prípadne dosolíme. Podávame s opečeným vegan údeným a knedľou a môžeme dozdobiť brusnicami a šľahačkou.

svickova-doproduku

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: