Suroviny:
Na 2 porcie
- Menší kúsok lososa
- 90 g quinoy
- 2 hrsti šalátového mixu
- 1/2 nastrúhanej mrkvy
- 1/4 manga
- Reďkovky
- Hrsť edamamme
- Kúsok uhorky
- Čerstvý koriander
- 1/3 citrónu
- Kokosové aminos
- Soľ
- Olivový olej
Postup:
Lososa zľahka osoľte, pokvapkajte olivovým olejom a dajte na 25 min piecť do rúry na 170 stupňov. Uprostred by mal byť stále ružový. Než sa ryba upečie, tak si pripravte zeleninu a nakrájajte na ľubovoľné tvary, aby sa vám dobre jedli. Quinou prepláchnite a varte v osolenej vode podľa návodu. Akonáhle máte všetko pripravené, tak je čas farebne vrstviť zeleninu do misky. Akonáhle si svoju misku naaranžujete, tak všetko pokvapkajte citrónovou šťavou, ozdobte čerstvým koriandrom a nezabudnite na kokosové aminos, či sójovú omáčku, ktorá celé jedlo skvele dochutí.