Suroviny:
Cesto:
- 100 g ryžovej múky
- 1 vajce
- 3 lyžice bieleho jogurtu
- 1/2 lyžičky prášku do pečiva
- trochu vody
- 1 lyžica javorového sirupu
Preliv:
- 5 sliviek
- 1 hruška
- 1 lyžička kokosového cukru
- 1 lyžica mlieka
- 1/2 lyžičky mletej škorice
Postup:
Všetky ingrediencie zmiešame a opečieme na panvici. Naukladáme lievančeky na seba a každé poschodie potrieme bielym jogurtom. Prelejeme skaramelizovanými slivkami a hruškami. Posypeme kešu orechy a prelejeme javorovým sirupom. Slivky a hrušky nakrájame na malé kocky a orestujeme na masle asi minútu. Potom pridáme škoricu, cukor a necháme skaramelizovať. Takto necháme slivky a hrušky na miernom plameni, kým nezmäknú.