Pravý japonský zelený čaj TAMARYOKUCHA nejvyšší kvality, 50 g

Kód: 7828
Akcia Tip Imunita Nie je možné uplatniť zľavový kód
€10,60 –19 %
jap tamaryokucha
€10,60 –19 % €8,50
Produkt bol vyradený

Exkluzívne japonský zelený čaj najvyššej kvality. Prvotriedne typ japonského zeleného čaju, tvarovaného pre Japonsko netradičné tzv. Čínskou metódou do skrúteným tvaru. "Čaj roku 1995". Čaj sa vzácnou vôňou a nezameniteľnou chuťou. Doprajte si luxus dovezený priamo z Japonska.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Pravý japonský zelený čaj TAMARYOKUCHA

Exkluzívne prinášame tento zelený čaj najvyššej kvality. Lístky z čajovníka Yabukita, zbierané v období First Flush v oblasti Ureshino, prefektúra Saga.

"Čaj roku 1995"

Jedná sa o prvotriedny typ japonského zeleného čaju so vzácnou, príjemne sladkou vôňou.

Hlavné prínosy pitie pravého zeleného čaju:

  • silný prírodný antioxidant
  • zlepšuje kognitívne funkcie
  • spomaľuje starnutie mozgu
  • znižuje riziko mŕtvice
  • podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov
  • posilňuje kardiovaskulárny systém
  • znižuje zápaly v tele

dávkovanie:
1 čajová lyžica na 1,5 dcl vody

Doporučený návod na použitie:
1. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 70 - 80C, doba lúhovania 30 sekúnd - 1 minúta, neprekračujte dobu lúhovania
2. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 80C, doba lúhovania 1 - 1,5 minúty, neprekračujte dobu lúhovania
3. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 90C, doba lúhovania 2 minúty
4. nálev: zalejte vrelú vodou (100C), doba lúhovania cca 2 minúty, podľa chuti čaju

Upozornenie:
Nikdy nepolievajte nový nálev vrelú vodou, došlo by k spáleniu lístkov.

Balenie: 70 g

Dodatočné parametre

Kategória: Čaj a Káva
Veľkosť balenia: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: