Pravý japonský zelený čaj GENMAICHA KYOTO nejvyšší kvality, 50 g - BIO *CZ-BIO-002 certifikát

Kód: 6452/605
€10,60
Produkt bol vyradený

Exkluzívny japonský zelený čaj najvyššej kvality . Tento čaj je známy hlavne vďaka svojmu extrémne starostlivému spracovaniu. Doprajte si luxus dovezený priamo z Japonska .

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Pravý japonský zelený čaj GEIMAICHA KYOTO - BIO

Exkluzívne prinášame tento zelený čaj najvyššej kvality . Tento čaj je spracovávaný s extrémnou precíznosťou, ktorá je pre Japoncov typická.

Čerstvá úroda z tohtoročnej jari 2021 v Bio kvalite.

V preklade sa jedná o prvotriedny typ japonského zeleného čaju s neleštenou ryžou. Zelený čaj typu Bancha, obohatený zmiešaním s praženou ryžou. Touto kombináciou získava svoju lákavú arómu a neobvyklú chutť.

Hlavné prínosy pitia pravého zeleného čaju:

  • silný prírodný antioxidant
  • zlepšuje kognitívne funkcie
  • spomaľuje starnutie mozgu
  • znižuje riziko mŕtvice
  • podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov
  • posilňuje kardiovaskulárny systém
  • znižuje zápalovosť v tele

Dávkovanie:
1 čajová lyžica na 1,5 dcl vody

Odporúčaný návod na použitie:
1. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 70 - 80C, doba lúhovania 30 sekúnd - 1 minúta, neprekračujte dobu lúhovania
2. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 80C, doba lúhovania 1 - 1,5 minúty, neprekračujte dobu lúhovania
3. nálev: vodu nechajte vychladnúť na 90C, doba lúhovania 2 minúty
4. nálev: zalejte vrelou vodou (100C), doba lúhovania cca 2 minúty, podľa chuti čaju

Upozornenie:
Nikdy nezalievajte nový nálev vrelou vodou, došlo by k spáleniu lístkov.

Balenie: 50 g

Dodatočné parametre

Kategória: Čaj a Káva
Veľkosť balenia: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: