Krémová polévka z dýně hokkaido

Krémová polievka z tekvice hokkaido

 

Postup

  1. Do hrnce dajte olej, na ktorom opražíte nakrájanú cibuľu (na kocky) s cesnakom.
  2. Zaprášte trochou červenej papriky, pridajte nakrájané hokkaido na kocky a prilejte vodu.
  3. Zakryte pokrievkou a nechajte variť cca 15 minút.
  4. Pridajte nakrájané zemiaky na kocky a dochuťte korením.
  5. Keď bude všetko mäkké prilejte kokosové mlieko a nechajte ešte prejsť varom.
  6. Rozmixujte tyčovým mixérom.
  7. Na tanieri posypte tekvicovými semienkami a na ozdobu môžete vrch poliať smotanou.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: