Thaiské kari s lososom
Thaiské kari s lososom
1,5 hodiny
07.03.2023
Postup
- V hlbokej panvici na strednom ohni rozohrejte olej. Pridajte cibuľu a restujte približne minútu. Vmiešajte červenú karí pastu a ešte chvíľku restujte do rozvoňania.
- Vlejte kokosové mlieko, premiešajte a priveďte do varu.
- Do omáčky vložte kúsky lososa a varte 2–3 minúty.
- Potom pridajte huby, červenú papriku a baklažán, dochuťte cukrom a rybou omáčkou a podľa potreby dosoľte.
- Varte ďalšie 2–3 minúty, až je losos úplne uvarený, ale zelenina stále chrumkavá. Podávajte s varenou jazmínovou ryžou, posypané čerstvými bylinkami a doplnené klinmi limetky.
Diskusia (0)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár