Mäsové gule s paradajkovou omáčkou a cestovinami

Mäsové gule s paradajkovou omáčkou a cestovinami

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený BrainMarket recepty (@brainmarketrecepty_cz)

Postup

  1. V mise zmiešajte mäso, vajcia, horčicu, korenie a najemno nakrájanú cibuľu.
  2. Rukami dôkladne premiešajte zmes a potom pridajte strúhanku, aby cesto dobre držalo pohromade.
  3. Z vypracovaného cesta vytvorte mäsové gule a obaľte ich v strúhanke.
  4. Mäsové gule pečte v teplovzdušnej fritéze na 180 °C po dobu 15 minút.
  5. Medzitým si uvarte cestoviny podľa návodu v osolenej vode s kvapkou olivového oleja, aby sa nezlepili.
  6. Pre omáčku si do sklenenej misky dajte 200 g paradajok, druhú polovicu cibule, soľ, korenie, cesnak a zalejte olivovým olejom.
  7. Premiešajte a vložte do teplovzdušnej fritézy na 180 °C na 8 minút.
  8. Na tanieri podávajte cestoviny s mäsovými guľami, poliate paradajkovou omáčkou a posypte pažítkou.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: