Kurací guláš

Kurací guláš

1,5 hodiny
07.03.2023
Kuřecí guláš

Postup

  1. Cibuľu nakrájajte najemno a speňte ju na troche oleja.
  2. Keď začne zlatnúť, pridajte rascu, papriku, múku a na kocky nakrájané morčacie mäso a nechajte zatiahnuť. Pozor, nech korenie nespálite!
  3. Podlejte asi 500 ml horúcej vody, pridajte pretlačený cesnak, paradajkový pretlak, zeleninu, soľ a korenie a nechajte asi 30 minút mierne prebublávať.
  4. Keď je mäso mäkké, prisypte v dlaniach rozdrvenú majoránku, nechajte spariť a môžete podávať.
  5. Vo vode rozmiešame lyžicu až dve špaldovej múky a zahustíme. Dozdobíme cibuľou a petržlenovou vňaťou.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: