Kurací guláš
Kurací guláš
1,5 hodiny
07.03.2023
Postup
- Cibuľu nakrájajte najemno a speňte ju na troche oleja.
- Keď začne zlatnúť, pridajte rascu, papriku, múku a na kocky nakrájané morčacie mäso a nechajte zatiahnuť. Pozor, nech korenie nespálite!
- Podlejte asi 500 ml horúcej vody, pridajte pretlačený cesnak, paradajkový pretlak, zeleninu, soľ a korenie a nechajte asi 30 minút mierne prebublávať.
- Keď je mäso mäkké, prisypte v dlaniach rozdrvenú majoránku, nechajte spariť a môžete podávať.
- Vo vode rozmiešame lyžicu až dve špaldovej múky a zahustíme. Dozdobíme cibuľou a petržlenovou vňaťou.
Diskusia (0)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár