NOW Psyllium Husk (vláknina) Powder, 340 g

Kód: 35991
€14
Produkt bol vyradený
Rozpustná vláknina v podobe psyllium znižuje obsah nasýtených tukov a cholesterolu v krvi a okrem toho sa podieľa na funkciách gastrointestinálneho traktu. Now Psyllium v prášku obsauje 6 gramov rozpustnej vlákniny.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

NOW Whole Psyllium Husk, Powder, 340 g

Rozpustná vláknina v podobe psyllium znižuje obsah nasýtených tukov a cholesterolu v krvi a okrem toho sa podieľa na funkciách gastrointestinálneho traktu. Now Psyllium v prášku obsahuje 6 gramov rozpustnej vlákniny.
  • Vynikajúci zdroj vlákniny
  • Udržuje normálne funkcie tráviaceho traktu.
  • Optimalizuje hladinu cholesterolu v krvi (hladina lipidov)

Dávkovanie

Jednu zarovnanú lyžicu denne premiešať s vodou alebo džúsom.

Upozornenie

Tento produkt by mal byť používaný aspoň s plným pohárom tekutiny.   Užívanie tohto produktu bez dostatočného množstva tekutiny môže spôsobiť udusenie.   Neužívajte tento produkt, ak máte problémy s prehĺtaním.

Zloženie

veľkosť dávky: 1 lyžica (cca 9 g)

  Množstvo
v 1 dávke
%RHP*
Kalórie
30 ***
Sacharidy celkom 8 g 3%
Vláknina 7 g 25%
Rozpustná vláknina 6 g ***
Nerozpustná vláknina 1 g ***
Bielkoviny 0 g ***
Železo 1,5 mg 8%
Sodík 10 mg <1 %
Draslík 87 mg 2%
* % dennej referenčnej hodnoty príjmu
*** denná referenčná hodnota príjmu nie je stanovená

Ďalšie zložky:

Psyllium Husk Powder (Struk/Seed).

Nie je vyrobené z kvasiniek, pšenice, lepku, sóje, mlieka, vajec, rýb, mäkkýšov alebo orechov.   Vyrába sa v zariadení GMP, ktoré spracováva ďalšie zložky obsahujúce tieto alergény.

Balenie: 340 g

Dodatočné parametre

Kategória: Prebiotiká
Krajina pôvodu: USA
Obsah: 340 g
Obsah: 340 g
Krajina pôvodu: USA

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: