Iswari Super Vegan proteín, 250 g

Kód: 98029
Tip
Značka: Iswari
€10,93
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Unikátny pomer konopného, hrachového a ryžového proteínu. Jedinečná zmes troch rastlinných proteínov s kompletným obsahom aminokyselín.

  • bez lepku
  • vegan
  • BIO

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Iswari Super Vegan proteín, 250 g

Super Vegan Protein je unikátnou zmesou troch rastlinných proteínov: konopného, hrachového a ryžového. Špeciálna Iswari receptúra kombinuje tieto proteíny v ideálnom pomere s ohľadom na množstvo jednotlivých esenciálnych aminokyselín. Ide teda o kompletný proteín, pretože nielen obsahuje všetky potrebné aminokyseliny, ale zároveň je dodáva v pomere, ktorý zodpovedá potrebám ľudského tela.

 

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1686 kJ/400 kcal
tuky 8,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g
sacharidy 7,8 g
z toho cukry 0,9 g
bielkoviny 73 g
vláknina 5,8 g
soľ 0,9 g

 

Obsah esenciálnych aminokyselín

histidín 1,7 g
isoleucín 3,5 g
leucín 6,6 g
lyzín 4,1 g
metionín 1,8 g
cysteín 1,3 g
fenylalanín + tyrozín 7,6 g
treonín 2,9 g
tryptofán 0,7 g
valín 4,5 g

 

Dávkovanie

Dávkovanie je veľmi individuálne a je potrebné zohľadniť fyzickú aktivitu, všeobecné odporúčania sú 1-2 polievkové lyžice (15-30 g) denne.

Z jednej 30 g dávky dostanete 21,9 g bielkovín.

 

Spôsob použitia

Pridajte do koktailov, ovocných a zeleninových štiav, smoothies, zmrzliny a pod. Spracovávajte pri teplotách do 42 °C.

 

Zloženie

Bio ryžový proteín, bio hrachový proteín, bio konopný proteín.

 

Obsah

250 g

 

Krajina pôvodu

ČR

Dodatočné parametre

Kategória: Proteíny
Krajina pôvodu: Česká republika
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: