Guarani Katuava 0,5kg

Kód: 6452/1322
€5,85
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Pokiaľ máte radi naozaj silnú korenenú chuť yerby, potom práve táto je pre vás ako stvorená.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Guarani Katuava 0,5kg

Yerba s listami, kúskami vetvičiek a peľom je tradičnou chuťou produktov „made in Paraguaj“. Najkvalitnejší exportný produkt priamo od renomovanej spoločnosti EBSA, výrobca Selecta yerba maté. Táto Yerba poskytuje veľmi silnú stimuláciu chutí a obohatí vás tak o jedinečný zážitok s ľahko horkastou chuťou.

Zloženie:

Yerba maté za prítomnosti prachu a tyčiniek, katuava, mäta, aníz, citrónová verbena.

Obsah:

500 g

Ďalšie informácie:

Výrobok môže obsahovať arašidy, orechy a obilniny obsahujúce lepok.

Krajina pôvodu :

Paraguaj

Prečítajte si o účinkoch a príprave Yerba Maté zaujímavý článok.

Návod na prípravu tradičného juhoamerického nápoja Yerby Maté

Príprava yerby je jednoduchý štvorkrokový rituál

Na tradičnú prípravu yerby maté budete potrebovať   kalabasu   a   bombillu , ktorú môžete zakúpiť na   BrainMarketu . Ak nemáte varnú kanvicu, na ktorej sa dá nastaviť teplota, potom si pokojne kúpte aj   teplomer .

  1. Ak ste začiatočník, bohato postačí, keď dáte do kalabasy 2 polievkové lyžice.
  2. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby sa zmočili lístky yerby. Medzitým postavte vodu na 70 až 80 stupňov.
  3. Akonáhle je voda pripravená a lístky yerby v kalabase namočené, zalejte koncvicou yerbu v kalabase až po okraj.
  4. Nechajte 3 minúty lúhovať a potom môžete cez bombillu popíjať pokojne celý deň. Zaliať yerbu môžete opakovane.

priprava-yerby2

Dodatočné parametre

Kategória: Yerba Maté
Obsah balenia: 500 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: