Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Robusta blend, zrno, 500 g Zrnková káva. Plantážová Arabica z Tanzánie.

Kód: 64005
€19,85
Skladom (>5 ks)

Prvá káva z kolekcie "Edition by Jiří Langmajer" v originálnom obale s holografickou grafikou, ktorá opäť vznikla v ŠTÚDIU NAJBRT.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Coffee by Jiří Langmajer - Arabica Robusta blend, zrno, 500 g,

  • Langošov blend výberových kávových zŕn ARABICA z Centrálnej Ameriky a Indie so štipkou indickej ROBUSTY AAA.
  • Zmesi Arabik dominujú sladké tóny karamelizované broskyne, medu a výrazné telo s vôňou nugátu.
  • Robusta najvyššej kvality s tónmi horkej čokolády a kakaa doplní chuť svojim intenzívnym plným telom a ľahko sladkastou chuťou s orieškovou linkou.
  • Vychutnajte si Jirkov blend vhodný na espresso aj alternatívne prípravy kávy.
jiri langmajer kava tanzania

Najvhodnejší čas na kávu?

Ak máte kávu ako jeden zo zdrojov energie počas dňa zamerajte sa na konkrétnu hodinu. Počas dňa totiž dochádza k kolísaniu hladiny kortizolu av prípade, že si dáte kávu vo chvíli, keď je hladina kortizolu na vrchole, môžete tým narušiť normálnu rannú produkciu kortizolu a zaťažovať nadobličky. Hladina kortizolu vyvrcholí okolo 8:30, potom začne klesať a okolo poludnia jeho hladina znova stúpne. Takže 9:30 až 11:00 je najvhodnejším časom na maximálne využitie kofeínu.

kedy si dať kavu

Nákupom podporíte aj české lesy #stromzaobjednávku!

Zloženie: Zmes Arabica / Robusta

Krajina pôvodu: Centrálna Amerika a India

Skladovanie: Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.

Hmotnosť: 500 g

Dodatočné parametre

Kategória: Káva
Forma: Zrno
Typ: Zrnková káva
Veľkosť balenia: 500 g
Výrobca: Michael Caffé

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: