Ospravedlňujeme sa z dôvodu kritickej povodňovej situácie môže dôjsť k predĺženiu termínu doručenia vašich objednávok.

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda s citrónovou kůrou, 50 g *IT-BIO-006 certifikát

Kód: 61572
Novinka
Značka: Cacao Crudo
€4,15
Skladom (>5 ks)

Budete prekvapení aromatickou intenzitou tejto čokolády. Jedinečná chuť: svieža, sladká a citrusová čokoláda. Prvá čokoláda vyrobená s certifikovanou kôrou "Siracusa Lemon CHZO", ručne spracovaná oddelením šupky citrónov a potom sušená po dobu 36-40 hodín pri teplote asi 30 °C. Podobne ako naše pomarančové kôry sú citrónové kôry vnímané v nepretržitom striedaní s rozhodujúcimi aromatickými tónmi našej čokolády. Výsledkom je veľmi radostná a svieža citrusová chuť, ktorá sa postupne rozvíja vo vašich ústach a zanecháva pretrvávajúcu chuť.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Cacao Crudo Raw Horká čokoláda s citrónovou kôrou, 50 g

Budete prekvapení aromatickou intenzitou tejto čokolády. Jedinečná chuť: svieža, sladká a citrusová čokoláda. Prvá čokoláda vyrobená s certifikovanou kôrou "Siracusa Lemon CHZO", ručne spracovaná oddelením šupky citrónov a potom sušená po dobu 36-40 hodín pri teplote asi 30 °C. Podobne ako naše pomarančové kôry sú citrónové kôry vnímané v nepretržitom striedaní s rozhodujúcimi aromatickými tónmi našej čokolády. Výsledkom je veľmi radostná a svieža citrusová chuť, ktorá sa postupne rozvíja vo vašich ústach a zanecháva pretrvávajúcu chuť.

Jemné kakao Criollo z peruánskej Amazónie

Raw Cacao je nový spôsob výroby a chute čokolády. Výrobné postupy, ktoré v porovnaní s tradičnými postupmi najlepšie zachovávajú vzácne kvality kakaa a ďalších použitých surovín. Cacao Crudo je prvým výrobcom raw čokolády v Taliansku.

Používa jemné jednodruhové kakaové odrody Criollo z peruánskej Amazónie , ktoré nikdy neprechádza spracovaním nad 42 °C. Klasický proces praženia kakaových bôbov je nahradený pomalým sušením v chránenej atmosfére.

Zloženie

Nepražené kakaové bôby Criollo*, koncentrovaná šťava z kokosových kvetov*, sušená kôra „Siracusa Lemon PGI“* (3 %) (kakaová sušina minimálne 77 %). Môže obsahovať mandle, lieskové a vlašské orechy.

*produkt ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2275 kJ / 549 kcal
Tuky 41,5 g
Z toho nasýtené tuky 24,9 g
Sacharidy 26,8 g
Z toho cukry 17,2 g
Vláknina 11,5 g
Proteíny 11,3 g
Soľ 0,05 g
Horčík 315 mg

Upozornenie

Skladovať v suchu a chlade.

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády
Druh čokolády: Horká
Obsah kakaa: 77 %
Veľkosť balenia: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: