Ospravedlňujeme sa z dôvodu kritickej povodňovej situácie môže dôjsť k predĺženiu termínu doručenia vašich objednávok.

Cacao Crudo Raw Hořká čokoláda 80%, 50 g *IT-BIO-006 certifikát

Kód: 61560
Novinka
Značka: Cacao Crudo
€3,95
Skladom (4 ks)

Táto jemná krémová čokoláda je vyrobená z dvoch zložiek: kakaové pasty a miazgy z kokosového kvetu . Kompromis medzi tmavou čokoládou a sladkou chuťou.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Cacao Crudo Raw Horká čokoláda 80%, 50 g

Táto jemná krémová čokoláda je vyrobená z dvoch zložiek: kakaové pasty a miazgy z kokosového kvetu . Kompromis horkej čokolády a sladkej chuti.

Jemné kakao Criollo z peruánskej Amazónie

Raw Cacao je nový spôsob výroby a chute čokolády. Výrobné postupy, ktoré v porovnaní s tradičnými postupmi najlepšie zachovávajú vzácne kvality kakaa a ďalších použitých surovín. Cacao Crudo je prvým výrobcom raw čokolády v Taliansku.

Používa jemné jednodruhové kakaové odrody Criollo z peruánskej Amazónie , ktoré nikdy neprechádza spracovaním nad 42 °C. Klasický proces praženia kakaových bôbov je nahradený pomalým sušením v chránenej atmosfére.

Zloženie

Nepražená kakaová pasta Criollo beans*, koncentrovaná šťava z kokosových kvetov* (kakaová sušina 80% min.). Môže obsahovať mandle, lieskové oriešky a vlašské orechy.

*produkt ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2340 kJ / 564 kcal
Tuky 42,9 g
Z toho nasýtené tuky 25,7 g
Sacharidy 27,2 g
Z toho cukry 17,6 g
Vláknina 11,5 g
Proteíny 11,7 g
Soľ 0,05 g
Horčík 324 mg

Upozornenie

Skladovať v suchu a chlade.

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády
Druh čokolády: Horká
Obsah kakaa: 80 %
Veľkosť balenia: 50 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: