BrainMax Pure Zmes na lievance, čokoládové, BIO, 1000 g *CZ-BIO-001 certifikát / Sypká zmes na výrobu lievancov a vaflí
Kód: 61923Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Lievance, ktoré zvládne pripraviť každý počas chvíľky
Lievance, ktoré zvládne pripraviť každý počas chvíľky
Jednoducho pridajte do zmesi vodu, premiešajte a počas pár minút vykúzlite na panvici dokonale nadýchané čokoládové lievance. Tie si môžete dopriať nielen na raňajky, ale aj ako desiatu alebo zákusok. Ozdobte ich orieškovým maslom, čerstvým ovocím alebo jogurtom a vychutnajte si jedinečný chuťový zážitok.
Postup
Vo väčšej mise zmiešajte 1:1 vodu a zmes (100 g zmes + 100 ml voda). Metličkou vymiešajte do vláčneho cesta. Hneď po spojení restujte na ghí, masle alebo oleji na stredne veľkom stupni. Akonáhle sú na povrchu vidieť bublinky, otočte a dorestujte z druhej strany. S jedným balením pripravíte cca 50 stredne veľkých lievancov.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1719 kJ / 410 kcal |
Tuky | 9,23 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 4,74 g |
Sacharidy | 54,56 g |
- z toho cukry | 24,76 g |
Vláknina | 5,34 g |
Bielkoviny | 11,13 |
Soľ | 0,05 g |
BIO certifikácia CZ-BIO-001
Zmes má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ/mimo EÚ.
Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku!
Zloženie: Špaldová múka*, mliečny proteín*, trstinový cukor*, (12 %) horká čokoláda kôstky* (trstinový cukor*, kakaová hmota*, kakaové maslo*, emulgátor: sójový lecitín, vanilková aróma*), tapioková múka*, sušené mlieko , sušené vajcia*, (3 %) kakao z Peru*, jedlá sóda, himalájska soľ. * produkt z ekologického poľnohospodárstva. Produkt obsahuje 98,3 % surovín poľnohospodárskeho pôvodu v BIO kvalite.
Distribútor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste.
Hmotnosť: 1000 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Produkty s vôňou Vianoc |
---|---|
Forma: | Sypká zmes |
Hmotnosť: | 1000 g |
Určenie: | BIO |
Výrobca: | BrainMax Pure |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.