BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Paradajková omáčka s bazalkou, extra panenským olivovým olejom a olivami / *SK-BIO-001 certifikát
Kód: 60265Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pravé talianske sugo ?
Zaklad suga tvoria zrelé paradajky s pridaním extra panenského olivového oleja, sušených paradajok, artičokov, čiernych olív a bazalky. Tým si sugo získava svoju nezameniteľnú, intenzívnu chuť. Sugo môžete použiť ako základ na pizzu a možno tiež použiť na prípravu omáčok na cestoviny alebo ku kuskusu.
Zdroj lykopénu
Paradajky po uvarení obsahujú veľké množstvo lykopénu. Antioxidantu, ktorý ocení predovšetkým náš cievny systém, pretože lykopén má na starosť, okrem iného, aj elasticitu ciev. A podstatné je tiež to, že tepelne upravené paradajky majú lykopénu výrazne viac ako paradajky čerstvé.
Recepty s týmto produktom
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 625 kJ / 151 kcal |
Tuky | 11 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,7 g |
Sacharidy | 9 g |
- z toho cukry | 4,8 g |
Bielkoviny | 2,4 g |
Soľ | 1,9 g |
Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku!
Zloženie: 34% paradajková dužina*, 23% paradajkový pretlak*, 11% dvojitý paradajkový koncentrát*, extra panenský olivový olej*, 8,0% rehydratované sušené paradajky* (5,7% sušené paradajky*, voda), 5,7% artičoky *, 5,7% čierne olivy bez kôstky*, spracovaná bazalka* (1,6% bazalka*, extra panenský olivový olej*), soľ, antioxidant: kyselina askorbová), soľ. Môže obsahovať kôstky alebo úlomky kôstok. *produkt z ekologického poľnohospodárstva.
Pôvod: Taliansko
Distribútor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: Dátum minimálnej trvanlivosti (číslo šarže) na nádobe. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Po otvorení uchovávajte v chladničke.
Hmotnosť: 180 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Omáčky |
---|---|
Forma: | Omáčka |
Typ: | Produkty z paradajok |
Určenie: | Bez škrobov a zahusťovadiel |
Veľkosť balenia: | 180 g |
Výrobca: | BrainMax Pure |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.