BrainMax Pure Pohánková múka, bezlepková BIO, 1 kg *cz-bio-001 certifikát
Kód: 99269Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Brainmax Pure Pohánková múka - bezlepková
Pohánková múka je na rozdiel od väčšiny obilnín prirodzene bezlepková. Je tak vhodná pre osoby trpiace celiakiou alebo s alergiou na lepok. Pohánka je tradičnou slovenskou potravinou, ktorá sa vyznačuje veľkým množstvom vitamínu E a rutínu. Ten pomáha zlepšovať pružnosť našich ciev a zvyšuje cirkuláciu krvi. Pohánková múka sa hodí ako do palaciniek, tak k príprave cesta na pizzu, muffinov alebo sušienok. Má výborné spojovacie vlastnosti a je pre telo ľahko stráviteľná.
Viac informácií o pohánkovej múke sa dočítate v našom článku na blogu.
Pohánková múka obsahuje veľké množstvo vlákniny, vitamínov a minerálov. Nájdeme v nej vitamíny skupiny B a z minerálov najmä mangán, zinok, železo, vápnik, fosfor alebo meď.
Prednosti Brainmax Pure Pohánkovej múky:
- 100% bezlepková.
- Vhodná k pečeniu i vareniu.
- Ľahko stráviteľná.
- Nízky obsah tuku.
- BIO, VEGAN, RAW.
- Krajina pôvodu:
Možnosti použitia Pohánkovej múky
- Vhodná k zahusteniu polievok i omáčok.
- Ideálna na prípravu pečiva, alebo sušienok.
Prednosti Brainmax Pure Pohankovej múky
100% bezlepková
Pohánková múka je vhodná alternatíva, ktorú ocenia najmä osoby trpiace celiakiou.
Ľahko stráviteľná
Pohánková múka je ľahko stráviteľná a má veľmi nízky obsah tuku.
Vhodná k pečeniu i vareniu
Pohánková múka nájde svoje využitie ako zahusťovadlo pokrmov, tak aj na prípravu sladkého i slaného pečiva.
BIO certifikácia CZ-BIO-001
Naša pohánková múka má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva mimo EÚ.
Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednavku!
Zloženie: 100% BIO pohánková múka
Pôvod: EU
Distribútor: Votamax s.r.o, Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: V suchu, v uzavretom obale.
Hmotnosť: 1 Kg
Dodatočné parametre
Kategória: | BrainMax Pure |
---|---|
Forma: | Prášok |
Typ: | Múka |
Určenie: | Bez lepku, BIO |
Veľkosť balenia: | 1000 g |
Výrobca: | BrainMax Pure |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.