BrainMax Pure Almond Flour, Mandľová múka, blanšírovaná BIO, 500 g

Kód: 99195
BIO VEGAN Bez laktózy Bez lepku
Značka: BrainMax Pure
€11,95
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

Mandľová múka sa vyrába z mletých mandlí a je prirodzene bezlepková. Tým je vhodnou alternatívou múky pre osoby s celiakiou. Blanšírovanie je proces, kedy sa mandle vo vriacej vode zbavia šupky a samotné mandle sa potom rozomelú na jemný prášok. Výsledkom je ľahko sladká chuť múky, ktorá je vhodná predovšetkým na pečenie, na prípravu dezertov alebo palaciniek.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Mandľová múka ako náhrada za pšeničnú múku takmer v každom recepte!

Mandľová múka sa vyrába z mletých BIO blanšírovaných mandlí a je prirodzene bezlepková. Tým je vhodnou alternatívou múky pre osoby s celiakiou. Blanšírovanie je proces, kedy sa mandle vo vriacej vode zbavia šupky a samotné mandle sa potom rozomelú na jemný prášok. Výsledkom je ľahko sladká chuť múky, ktorá je vhodná predovšetkým na pečenie, na prípravu dezertov, koláčov, buchiet alebo bezlepkových palaciniek.

bezlepková mandle ikonka

Prirodzene bezlepková

proteín ikonka

Zvýšený obsah bielkovín a zdravých tukov

dezerty ikonka

Ideálne na prípravu dezertov

2mandľova múka
2mandľová múka

Múka s mnohými dôležitými živinami

Múka si zachováva prirodzený obsah bielkovín, je zdrojom nenasýtených mastných kyselín. Z vitamínov obsahuje vitamín E a B. Z minerálnych látok má značný podiel vápnika, horčíka, selénu a mangánu.

Kde môžete použiť mandľovú múku?

Mandľovú múku môžete použiť ako náhradu bežnej múky pri pečení bezlepkových tort a koláčov, vďaka čomu budú jemnejšie a vláčnejšie. Skvele sa hodí aj do cesta na sušienky, ktorým dodá jemnú orieškovú chuť a krehkú textúru. Tiež ju môžete pridať do smoothie alebo jogurtu pre zvýšenie obsahu bielkovín a zdravých tukov. Tiež je kľúčovou surovinou pri výrobe makrónok, ale môžete ju pridať aj do cesta na palacinky či lievance, aby boli o niečo výživnejšie alebo si chceli pripraviť bezlepkovú verziu. Mandľová múka je tiež základná surovina pri príprave makrónok a je ideálna na prípravu množstva druhu dezertov.

mandlove palacinky2

BIO certifikácia CZ-BIO-001

Naša mandľová múka má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva mimo EÚ.

Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku!

Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota 2508 kJ / 600 kcal
Tuky 53,1 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 5,08 g
Sacharidy 3,9 g
- z toho cukry 3,5 g
- Vláknina 12,6 g
Bielkoviny 22,34 g
Soľ 0,027 g

Zloženie:100% BIO mandľová múka

Krajina pôvodu: Španielsko

Distribútor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladovanie: V suchu, v uzavretom obale.

Hmotnosť: 500 g.

Dodatočné parametre

Kategória: Múky, zmesi a pudingy
Forma: Prášok
Typ: Potraviny
Určenie: Vegan, Bez lepku
Veľkosť balenia: 500 g
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: