BrainMax Pure Kešu v lyofilizované mangové krustě, 90 g
Kód: 64500



Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Exotická chuť na dosah ruky
Kombinácia sladkého manga a kešu orechov vás očarí svojou jedinečnou chuťou a chrumkavou textúrou bez iných zbytočných prísad. Žiadny pridaný cukor , tuky alebo iné aditíva. Navyše si lyofilizované mango uchovalo takmer všetky vitamíny a predovšetkým svoju osviežujúcu chuť.

Keď vás naháňa maškrtná, skúste niečo lepšie!
Kešu oriešky v mangovej kruste sú perfektné ako zdravý snack , ktorý si môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa. Skvele sa hodí aj do ovocných zmesí - stačí ich pridať k sušenému ovociu a orechom a vytvoríte chuťovo bohatý mix. Môžete ich tiež použiť pri pečení , kedy dodajú muffinom, koláčom alebo sušienkam jedinečný mangový twist. V šalátoch zase poslúži ako chrumkavý prvok so sladkým exotickým nádychom. A ak hľadáte niečo extra na zdobenie, sú ideálne na dekoráciu dezertov, ako sú torty, cheesecaky alebo poháre – nielen lahodné, ale aj vizuálne efektné.


Čo je lyofilizácia?
Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom , kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva zachovaná chuť, farba aj dôležité vitamíny a minerály. Navyše je vďaka lyofilizácii potlačená oxidácia vzduchom a chemické zmeny v ovocí.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1915 kJ / 458 kcal |
Tuky | 16,6 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 3,6 g |
Sacharidy | 63,5 g |
- z toho cukry | 11 g |
Vláknina | 3,7 g |
Bielkoviny | 11,3 g |
Soľ | 0,008 g |

Nákupom podporíte aj české lesy #stromzaobjednávku!
Zloženie: 50% kešu, 50% mango. Môže obsahovať stopy škrupinových plodov. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) uvedené nižšie.
Krajina pôvodu: Čína
Distribútor: BRAINMARKET sro, Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste
Hmotnosť: 90 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechy a semienka |
---|---|
Forma: | Celé kúsky |
Typ: | Orechy |
Určenie: | Bez lepku, BIO |
Veľkosť balenia: | 90 g |
Výrobca: | BrainMax Pure |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.