Borůvčák v skle 0,75 l

Kód: 6452/1271
€6,65
Skladom (>5 ks)

Ovocné polosladké víno zo starostlivo vybraných lesných čučoriedok.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

Borůvčák v skle 0,75 l

Borůvčák je mok našej vlastnej receptúry, ktorý sa vyrábam z lesných čučoriedok, ktoré pred kvasením prešli mrazom (sú tzv. lyofilizované). Vďaka tomu má Borůvčák vyššiu cukornatosť aj výraznejšiu chuť a chutí ako keby ste trhali bobuľky priamo z kríka. Borůvčák dobre píše práve vďaka vyššej cukornatosti, a tak ho odporúčame skôr popíjať, než ľahnúť ako golier.

Ako piť čučoriedkové víno?

Čučoriedok pite jednoducho podľa chuti. Buď ho môžete sosať celý večer alebo na chuť po deckách niekoľko dní. A rovnako ako červené víno ani Borůvčák nepotrebuje chladničku. Stačí ho skladovať pri izbovej teplote. S pár kockami ľadu ale príjemne osvieži.

V zime nedáme dopustiť na jeho zvarenú verziu. Borůvčák ohrejte na +-60 stupňov Celzia (až začne peniť, nesmie sa variť!) a máte dokonalý zvarák. Hlavne žiadnu škoricu ani klinčeky, chuť by bola veľmi nevyvážená!

Čučoriedkový mok skvele dopĺňa chuť červeného mäsa (najmä steakov), syrov ementálskeho typu, rýb, vyprážaných rezňov a tvarohových koláčov. Borůvčák doslova vygraduje vašu večeru k dokonalosti.

Podmanivá vôňa, rubínová farba, typická sladkokyslá chuť

Obsah alkoholu

11,5 % obj.

Balenie

750 ml

Skladovanie

Čučoriedok odporúčame skladovať v chlade a tme – priame slnko mu nesvedčí. Doba skladovania je 12 mesiacov od dátumu doručenia. Otvorená fľaša vydrží v chladničke aj niekoľko dní, ale po otvorení odporúčame Rybízák vypiť ešte ten večer, aby ste sa neoklamali o všetky tie skvelé chute a vône.Alergény: Siričitany. Konzervant: Kyselina sorbová

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: