Posilnite svoju imunitu vďaka týmto produktom.

Tipy, ako dosiahnuť maximálne sústredenie, výkon a motiváciu

K tomu, aby stál každý deň za to, je potrebné byť neustále motivovaný a koncentrovaný; jedine tak dokážete byť produktívny a zároveň prežívať váš život naplno. Ak vám chýba motivácia a energia, vaša kvalita života klesá. Určite poznáte tieto výkyvy: sadnete si k práci alebo učeniu a cítite, že to jednoducho nejde. Chýba vám stimul, ktorý by nakopol sústredenie a túžbu prácu dokončiť. A niekedy to ide skoro samo a práca vám ide pekne od ruky. Pozrite sa s nami na tipy, ako dosiahnuť to, aby ste z každého dňa vydolovali maximum!

(Slovenčina) Samuraj fokcus

 

1.) V hlavnej úlohe spánok!

Asi sa to nepočúva dobre, ale pravdou zostáva, že ak nemáte dostatočne kvalitný spánok, môžete do seba dostať koľko chcete stimulantov, litrov yerby či kávy a výkon bude tragický. Dostatočný spánok je zásadný pre udržanie vysokej úrovne motivácie, pretože ovplyvňuje produkciu hormónov a neurotransmiterov, ktoré sú kľúčové pre našu energiu a chuť k činnosti. Kognitívne schopnosti, ako je pamäť, učenie a schopnosť riešiť problémy, sú po kvalitnom spánku výrazne zlepšené, čo nám umožňuje lepšie sa sústrediť a efektívnejšie vykonávať úlohy počas dňa. Nedostatok spánku môže viesť k zhoršeniu koncentrácie, pomalým reakciám a zvýšenej chybovosti, čo negatívne ovplyvňuje našu produktivitu a celkový výkon.

2.) Zabudnite na multitasking

Radi by sme všetci verili tomu, že náš mozog zvláda robiť viac vecí naraz, bohužiaľ tomu tak nie je. Multitasking je niečo, do čoho sme mnohí z nás od samého rána vhodení, či už chceme alebo nie. Ak máte na výber, vyhnite sa tomu. Mozog nedokáže spracovávať viac vecí naraz a vo finále to znamená iba to, že preskakujeme z jednej veci na druhú. V okamihu, keď sa venujeme úlohe A a niekto nás vyruší úlohou B (aj keď ide o nejakú krátku interakciu), nášmu mozgu môže trvať až 15 minút, než sa dostane do správneho sústredenia k prvej úlohe. Okrem horšieho sústredenia sa multitaskingom rozvíja aj väčší priestor pre chybovosť, nervozitu a rýchlejšie vyčerpanie.

3.) Obmedzte elektroniku

Nie vždy je možné sa úplne odprostiť od elektroniky, zvlášť keď potrebujete byť v kontakte s kolegami alebo kamarátmi. Avšak odporúčame vypínať si notifikácie. Vypínanie notifikácií pri aplikáciách je pre mozog prospešné, pretože každá notifikácia aktivuje oblasť mozgu zvanú amygdala, ktorá je spojená s reakciou na podnety a stresové situácie. Táto aktivácia spôsobuje, že sa naša pozornosť okamžite presúva z aktuálnej úlohy na novú informáciu, čo prerušuje tok myšlienok a sťažuje návrat k pôvodnej úlohe. Okrem toho pri každom prerušení dochádza k uvoľňovaniu dopamínu, čo posilňuje návyk neustále kontrolovať telefón a vyvoláva pocit odmeny, aj keď ide o triviálne informácie. Tým dochádza k narušeniu hlbokého sústredenia, ktoré je kľúčové pre efektívne učenie, riešenie problémov a kreatívne myslenie.

4.) Doplnky stravy

Akonáhle máte predchádzajúce veci vyriešené, môžete ich podporiť látkami, ktoré sa dostanú do mozgu a sú schopné podporovať jeho funkcie. Či už je to sústredenie alebo schopnosť dávať si rýchlo veci do súvislostí. Okrem toho sa oveľa lepšie zakusnete do jednej úlohy, ktorú dokončíte, a potom sa pustíte do ďalšej. To je často problém, ktorý rieši veľa ľudí. Určitá roztržitosť a preskakovanie z jednej úlohy na druhú môže byť spôsobené aj vyššou mierou kofeínu, než v skutočnosti znášate.

A práve preto sme prišli s produktom BrainMax Samurai Focus! Ten obsahuje látky pre povzbudenie mentálnych schopností, motivácie, energie a koncentrácie! Kombinácia chytrých stimulantov v podobe patentovanej formule EnXtra, guarany a zeleného čaju s komplexom pre podporu motivácie a kognitívnych schopností, ako sú CDP cholín a N Acetyl L tyrozín, je zárukou spoľahlivého povzbudenia a zlepšenia mentálnych možností človeka.

(Slovenčina) Charakteristiky a výhody EnXtra®

EnXtra® pre maximálne sústredenie!

Nevýhodou kofeínu je burnout efekt, ktorý našu energiu pošle po nejakej dobe rýchlo dolu. EnXtra®1 je patentovaný štandardizovaný extrakt z oddenka galgánu lekárskeho (Alpinia galanga). Ide o rastlinu, ktorá sa používa v ajurvédskom bylinkárstve. EnXtra® bol použitý v klinických štúdiách na ľuďoch, kde bolo preukázané, že zvyšuje bdelosť, sústredenie a zintenzívňuje účinky kofeínu po dobu až 5 hodín2. EnXtra® možno použiť ako náhradu za kofeín alebo použiť s kofeínom, aby sa predišlo burnoutu a predĺžil sa jeho nootropný účinok. EnXtra bola všetkými klinickými štúdiami preukázaná ako bezpečná, bez vplyvu na srdcovú frekvenciu, krvný tlak a spánok.

Hlavné charakteristiky a výhody EnXtra® zahŕňajú:

  • Schopnosť produkovať efekty v ten istý deň užitia, trvajúce až päť hodín.
  • Podporuje mentálnu energiu bez "pádu", ktorý je často spojený s konzumáciou kofeínu.
  • Kompatibilita s kofeínom, poskytujúca komplexné riešenie pre mentálnu energiu.
  • Vyrobené z extraktu rastliny Alpinia galanga.

Samurai Focus kombinuje EnXtra, extrakt zo zeleného čaju a guarany, aby poskytol prirodzený zdroj energie. EnXtra zvyšuje pozornosť a bdelosť bez nervozity, čo skvele dopĺňa energizujúce vlastnosti zeleného čaju. Guarana pridáva dlhodobý zdroj energie a zlepšuje koncentráciu, ideálne pre tých, ktorí potrebujú udržať vysokú úroveň energie po celý deň. Samurai Focus podporí energiu a koncentráciu bez nežiaducich účinkov, ktoré majú energetické nápoje.

 

1SRIVASTAVA, S., MENNEMEIER, M. a J. CHAUDHARY. A randomized placebo controlled clinical trial demonstrating safety & efficacy of EnXtra® in healthy adults. Journal of the American College of Nutrition. 2020, roč. 40, s. 224-236.

2SRIVASTAVA, Shalini, Mark MENNEMEIER a Surekha. Effect of Alpinia galanga on mental alertness and sustained attention with or without caffeine: a randomized placebo-controlled study. 2017.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: