Biovegan - kvások špaldový sušený BIO, 30 g *CZ-BIO-001 certifikát

    Tip
    Značka: Biovegan
    Kód: 20852

    Sušený špaldový kvások v BIO kvalite pre výrobu špaldového kváskového chleba. Odteraz si budete môcť doma upiecť čerstvý, chrumkavý chlieb kedykoľvek. Stačí pridať múku, vodu, soľ a droždie, spracovať cesto a dať piecť. Zmes obsahuje iba ražnú múku a štartovacie kultúry.

    • špaldový kvások pre výrobu domáceho chleba
    • BIO kvalita
    • jednoduchá príprava

    Detailné informácie

    Produkt bol vyradený
    €1,95
    Odborné poradenstvo
    Odborné poradenstvo
    Sme skúsení. Radi poradíme!
    Testujeme, čo predávame
    Testujeme, čo predávame
    Overujeme vysokú kvalitu produktov.
    Rýchla expedícia
    Rýchla expedícia
    Produkty máme skutočne na sklade.
    Doprava zadarmo
    Doprava zadarmo
    Pri nákupe nad 60 eur.

    Podrobný popis

    Biovegan - kvások špaldový sušený BIO, 30 g

    Sušený špaldový kvások v BIO kvalite pre výrobu špaldového kváskového chleba. Odteraz si budete môcť doma upiecť čerstvý, chrumkavý chlieb kedykoľvek. Stačí pridať múku, vodu, soľ a droždie, spracovať cesto a dať piecť. Zmes obsahuje iba špaldovú múku a štartovacie kultúry.

    Zloženie

    Mleté celé zrno PŠENICE ŠPALDA*, štartovacia kultúra.
    *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy orechov, horčice a sójových bôbov.

    Alergény

    Lepok.

    Skladovanie

    Skladujte na suchom mieste a chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

    Výživové údaje na 100 g

    Energetická hodnota 1 395 kJ/330 kcal
    tuky: 1,8 g
    z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g
    sacharidy: 52,0 g
    z toho cukry: 2,1 g
    vláknina: 14,0 g
    bielkoviny: 11,0 g
    soľ: 0,01 g

    Zebra BIO EÚ BIO  CZ-BIO-001

    Dodatočné parametre

    Kategória: Ryža, cestoviny a strukoviny
    Hmotnosť: 30g
    Krajina pôvodu:
    Položka bola vypredaná…

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole:

    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

    Nevypĺňajte toto pole: