Posilnite svoju imunitu vďaka týmto produktom.

BIO špaldové kakaové sušenky s jablečnou šťávou panenským olivovým olejem 10M+ 220g

Kód: 60301
Akcia Nie je možné uplatniť zľavový kód
Značka: Smileat
€5,10 –19 %
SMILEAT BIO spaldove kakaove susenky s jablecnou stavou a extra panenskym olivovym olejem 10M+ 220g
€5,10 –19 % €4,10
Momentálne nedostupné
Položka bola vypredaná…

BIO kakaové špaldové sušienky s jablčnou šťavou bez pridaného cukru s olivovým olejom. Vhodné pre deti staršie ako 10 mesiacov.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

BIO špaldové kakaové sušienky s jablčnou šťavou panenským olivovým olejom 10M+, 220g

BIO kakaové špaldové sušienky s jablčnou šťavou a olivovým olejom sú skvelou voľbou pre deti staršie ako 10 mesiacov. Tieto sušienky neobsahujú pridaný cukor , využívajú prirodzenú sladkosť jablčnej šťavy a kombinujú ju so zdravými tukmi z olivového oleja. Sú výživné a podporujú správny vývoj, vďaka čomu sú vhodné pre malé deti a zodpovedajú princípom ekologického poľnohospodárstva.

Zloženie

Pšeničná múka špaldová * 55 %, koncentrát jablčnej šťavy * 18 %, extra panenský olivový olej * 13 %, ovsená múka * 10 %, kakaový prášok * 3 %, prírodná aróma olivový olej * 13 %, prírodná aróma vanilka, prírodná kakaová aróma, kypriaca látka (uhličitan amónny), vitamín B1. *Z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje   lepok . Môže obsahovať stopy   vajec ,   sóje , mlieka , orechov a horčice .

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1929 kJ / 459 kcal
Tuky 17 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6 g
Sacharidy 64 g
- z toho cukry 8,4 g
Bielkoviny 11 g
Soľ 0 g


Skladujte v suchu.

Balenie

220 g

Krajina pôvodu

Španielsko

Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: