BIO 100% ovocné zmrzlinky k zamražení hruška & broskev 5ks 6M+, 250g

Kód: 60316
Akcia Nie je možné uplatniť zľavový kód
Značka: Smileat
€7,45 –19 %
SMILEAT BIO ovocne zmrzlinky k zamrazeni hruska & merunka 5x50g 6M+ (1)
€7,45 –19 % €6
Skladom (5 ks)

Ovocná desiata vyrobená z broskyňového pyré, hrušky a hroznového muštu. Možno konzumovať mrazené aj bez zamrazenia. Vhodné pre deti už od 6 mesiacov.

Detailné informácie

Odborné poradenstvo
Odborné poradenstvo
Sme skúsení. Radi poradíme!
Testujeme, čo predávame
Testujeme, čo predávame
Overujeme vysokú kvalitu produktov.
Rýchla expedícia
Rýchla expedícia
Produkty máme skutočne na sklade.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 60 eur.

Podrobný popis

BIO 100% ovocné zmrzlinky na zamrazenie hruška & broskyňa 5ks 6M+, 250g

Táto ovocná desiata je vyrobená zo starostlivo vybraných zložiek : broskyňového pyré, hrušky a hroznového muštu, ktoré spoločne tvoria lahodnú a zdravú kombináciu chutí, vhodnú aj pre najmenšie deti od 6 mesiacov . Jedná sa o flexibilný produkt, ktorý je možné podávať ako v mrazenej forme, tak v pôvodnom stave. Zmrazená varianta je skvelá pre teplé letné dni a pomáha zmierňovať bolesť ďasien pri prerezávaní zúbkov, zatiaľ čo nezmrazená podoba je praktická ako rýchla desiata na cesty alebo kedykoľvek počas dňa. Bez pridaných cukrov a umelých zložiek je táto desiata nielen chutná, ale taktiež plne vyhovuje nutričným potrebám rastúceho detského organizmu.

Zloženie
hruškové pyré* (39 %), broskyňové pyré* (39 %), zahustený hroznový mušt* (22 %) *Z BIO produkcie. Bez lepku, bez mlieka (PLV), bez vajec.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 376 kJ / 89 kcal
Tuky
<0,5 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny
<0,05 g
Sacharidy 21 g
- z toho cukry 19 g
Bielkoviny 0,5 g
Soľ
<0,01 g

Je možné skladovať pri izbovej teplote. Ovocná výživa je určená na domáce zmrazenie. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

Balenie

5 x 50 g

Krajina pôvodu

Španielsko

Minimálna trvanlivosť uvedená na obale.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: